Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

07. 05. 2018. 23:15 >> 23:09

NJU DŽERSI

Frenki Vali i Stiven van Zant u Kući slavnih

Američki muzičar Frenki Vali i njegov bend "For sizons" (Four Seasons), kao i gitarista Stiven van Zant primljeni su u Kuću slavnih države Nju Džersi.

Na jučerašnjoj ceremoniji su u Kuću slavnih primljeni i nekadašnji bejzbol igrač Al Lejter, astronauti Mark i Skot Keli, pisac Harlan Koben, poslastičar Badi Valastro i drugi.

Neočekivano se na ceremoniji pojavio i Brus Springstin, koji je sa svojim dugogodišnjim prijateljem Van Zantom izašao na binu gdje su izveli numeru "I Don't Want To Go Home". Springstin je član Kuće slavnih od prije deset godina.

"Učinili smo nemoguće - učinili smo da Nju Džersi bude kul", rekao je Van Zant.

Springstin je svog prijatelja opisao kao "jedinog čovjeka kog poznaje, sem Hjua Hefnera, a da je pronašao način da cijeli život provede u pidžami" i dodao da, iako je Van Zant rođen u Bostonu, "ne postoji čistija esencija etosa Nju Džersija od njega".

Van Zant se okušao i kao glumac, u seriji "Porodica Soprano", gdje je igrao mafijaša Silvija Dantea.

Glumica Meril Strip, koja je uvedena u Kuću slavnih čim je osnovana 2008, ponovo nije došla na ceremoniju, zbog snimanja serije "Big Little Lies". Ona tako još uvijek nije zvanično ušla u Kuću slavnih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније