Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

rtcg.me; B.V.

01. 06. 2018. 10:20 >> 10:17

ORGANIZATORI ZADOVOLJNI

Počinje City Groove, za svakog po nešto

City Groove festival, četvrti po redu, večeras će početi na Stadionu malih sportova u Podgorici. Organizatori očekuju da će i ove godine Glavni grad privući još festivalskih turista zbog velikih muzičkih zvijezda koje dolaze na City groove.

 

Producent festivala, Balša Vojičić, podsjetio je da je ulaz na prvo veče festivala besplatan.

Prvo veče posvećeno je elktronskoj muzici. Ovogodišnje izdanje festivala otvoriće od 21 sat Luka Leković aka Mr. Lekka producent iz Podgorice. Nakon njega ljubitelji elektronskog zvuka imaće priliku da premijerno čuju, pravo sa Ibice Daria Nuneza koji je od 20 najboljih svjetskih produkcijskih kuća dobijao nagrade za jedinstven zvuk.

Prvo veče zatvoriće italijanski elektro duo The Cube Guys kojima će ovo takođe biti premijeran nastup u Podgorici. 

"U subotu veče otvara KIC pop hor, Stereo MC's koji su prvi put u Podgorici, kao i legendarna Josipa Lisac i Vatra. U nedjelju će biti nastup najvećeg benda ikada u Podgorici, Simple Minds-a,  a prije njih će nastupiti Autogeni trening. Mislim da je ovogodišnja lista izvođača dovoljan razlog da publika dođe na City Groove", kazao je Vojičić u Jutarnjem programu TVCG.

Iako je prvi kontigent ulaznica rasprodat, karata još uvijek ima u prodaji i mogu se naći na prodajnim mjestima Crnogorskog telekoma u Podgorici, Nikšiću i Budvi, zatim Hard Rock Cafeu i preko mreže Gigstix, kao i na sajtu www.citygroove.me, i na samom mjestu održavanja festivala, i to po cijeni od 10 eura za drugo veče, dok zbog koncerta benda Simple Mindsa karte po cijeni od 15 eura za fan pit i 10 za parter.

Vojičić je kazao da su organizatori ispunili sve zahtjeve izvođača (rajder lista).

"Biće i nekih novina na bini za koncert Simple minds-a u odnosu na prethodne godine".

Govoreći o razvoju festivala, Vojičić je rekao da moraju biti zadovoljni.

"Povećavamo broj inostranih izvođača. Imamo dva velika svjetska benda u Podgorici. Taj trend, povećavanja velikih imena iz inostranstva, ide sporo, ali očekujem da ćemo i narednih godina biti još bolji. Drago nam je da se povećava broj posjetilaca koje dolaze u Podgoricu iz regiona i iz inostranstva i takođe što ljudi iz ostalih crnogorskih gradova dolaze u Podgoricu na veliki festival", poručio je Vojičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније