Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila P.B. ]

03. 06. 2018. 11:40 >> 11:36

CITY GROOVE

"Simple Minds" večeras u Podgorici

Škotski pop veterani, bend "Simple Minds" večeras će nastupiti na Stadionu malih sportova u Podgorici i zatvoriti ovogodišnji festival "City Groove".

"Simple Minds" je jedno od najvećih imena koje je do sad podsjetilo Crnu Goru, a večeras će, pored poznatih hitova kao što je "Don't You Forget About Me", izvesti i nekoliko numera sa novog albuma "Walk Between Worlds".

Kao predgrupa bendu "Simple Minds" u 21 sat će nastupiti podgorički sastav "Autogeni trening".

Ulaznica za večerašnje koncerte još ima, a mogu se kupiti ispred ulaza na Stadion malih sportova po cijeni od 10 eura za parter i 15 za fan pit.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније