Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R.

22. 06. 2018. 15:34 >> 15:42
1

1. SEPTEMBRA

Alice Merton na Sea Dance-u

Svjetska muzička zvijezda nove generacije Alice Merton dolazi 1. septembra na glavnu binu Sea Dance festivala u Buljaricama.

Nakon što je sa mega-hitom "No Roots" pokorila svijet i top liste širom planete, Alice dobija i European Border Breakers Award, nagradu koja se dodjeljuje najboljim novim zvijezdama, a koju su prije nje osvojili Adele, Dua Lipa i druga najveća svjetska imena.

"No Roots" jedan je od apsolutnih svjetskih muzičkih hitova koji ne samo što je unio svježinu na indi-rok scenu, već je prerastao u svojevrsnu himnu nove generacije koja je danas povezana sa cijelim svijetom. Alice mediji porede i sa Florence + The Machine, a za "No Roots" predviđaju da će ući u red “vječnih hitova”, poredeći ga sa “Seven Nation Army”.

O inspiraciji i svojoj muzici sama Alice izjavljuje: “Nakon života u Njemačkoj, Americi, Engleskoj i Kanadi, osjećala sam kao da ne pripadam nijednoj zemlji, da sam stanovnik cijele planete” i dodaje “želim da budem iskrena kroz svoju muziku i pričam o istini, da budem ono što zaista jesam”.

I njen novi hit singl "Lash Out" ovih dana se ne skida sa radio stanica širom svijeta, a nastup ove kanadsko-njemačko-engleske zvijezde već su osigurali vodeći svjetski festivali. Nakon nastupa u Crnoj Gori, Alice čeka i velika američka turneja.

Stižu i Hladno pivo, Van Gogh, Marko Louis...

Za jubilarno, peto izdanje festivala stižu i regionalni superteškaški Hladno pivo, grupa koja sa lakoćom puni Arene i najveće sportske dvorane i festivale u regionu.

Iz regionalne rok lige šampiona na Sea Dance stiže i jedan od najpoznatijih balkanskih bendova Van Gogh. Da razgali publiku na tirkiznom biseru Jadrana stiže i beogradski soulmen i pjevač Marko Louis, koji više nego zasluženo ide ucrtanim, zvjezdanim putem svog slavnog oca.

Na Sea Dance dolazi i balkanska hip-hop "keva" Sajsi MC sa novim albumom i pratećim bendom, a sa njom stiže i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V! Njima će ovo biti prvi put zvanični nastupi u Crnoj Gori, a njihove zasebne nastupe dodatno će začiniti dvojac domaćina Sea Dance festivala, Who See.

Ulaznice po poklon cijeni još samo danas

Ulaznice za ovogodišnje peto izdanje Sea Dance festivala se mogu naću u prodaji po najpovoljnijoj cijeni od 19,90 eura, samo danas do kraja dana, nakon čega će paket ulaznica za sva tri dana biti skuplji. Ulaznice za Sea Dance festival po poklon cijeni mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na sajtu www.seadancefestival.me.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније