Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: P.R. [ Beta ]

26. 06. 2018. 23:22 >> 23:08

NAKON 20 GODINA

Moguće ponovno okupljanje grupe "Kinks"

Čuvena britanska rok grupa "Kinks" poznata 60-ih godina po hitu "You really got me", mogla bi ponovo da se okupi poslije više od 20 godina, izjavio je bivši pjevač Rej Dejvis televiziji Čenel 4.

Dejvis (74) rekao je da u studiju radi sa još dva člana benda, svojim bratom Dejvom Dejvisem i bubnjarem Mikom Ejvorijem.

"Radi se na novom albumu" grupe "Kinks", rekao je pjevač i dodao da ima sve pjesme koje je napisao od raspada benda i da je došao trenutak da se te pjesme snime.

Dejvis je šaljivo rekao da bi bend mogao da svira u nekom pabu u kraju, na sjeveru Londona gdje je formirana grupa 1964.

"Kinksi" su u svoje vrijeme bili jedna od najuticajnijih grupa s pjesmama "Sunny Afternoon", "Lola", "Tired of Waiting For You" i "You really got me", hit koji je kasnije preuzeo američki hard rok bend "Van Hejlen".

Britanski rokeri su 70-ih i 80-ih godina snimili 24 studijska albuma, a rastali su se 1996.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније