Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavio: F.R.

28. 06. 2018. 11:46 >> 11:35

ISKAZ PORUČIO

Na Lejk festu očekujte eksploziju dobre energije

Bend Iskaz je saopštio da od njih publika na "Lake Fest"-u može očekivati eksploziju dobre energije, te da im je raniji nastup na tom festivalu jedan od tri najbolja u karijeri.

"Cilj nam je da se svi zajedno dobro provedemo, jer smo zbog toga svi na festivalu. Zajedno smo u tome i publika i mi, te ćemo se tako i ponašati. Svi pravimo šou, recept je jasan, nema stajanja nego ruke gore i skači!", kazali su iz Iskaza organizatorima "Lake Fest"-a.

Oni su poručili da su ljudi na tom festivali, kao i lokacija i energija, nevjerovatni.

"Generalno se trudimo da nam svaki nastup bude drugačiji i bolji. Posljednji put je bilo fenomenalno, sada mora da bude još bolje. Imamo par kečeva u rukavu za koje mislimo da će se publici svidjeti. Dobro se naspavajte i odmorite pred prvi dan festivala, jedite kuvano i dosta barenog povrća. Izbegavajte mlječne proizvode i salate teške za varenje, trebaće vam sva energija koju imate", naglasili su iz Iskaza.

"Lake fest" će se održati od 9. do 11. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније