Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

29. 07. 2018. 18:10   >>  17:56

ORGANIZATORI ZADOVOLJNI

Nikad više publike na Thunder Festu

Prvo veče ovogodišnjeg Thunder fest, po komentarima posjetilaca i organizatora, nikada više publike nije okupilo na beranskom aerodromu.

"Peti najveći festival za mlade na sjeveru Crne Gore počeo je sinoć sa namjerom da privuče i zadrži što više posjetilaca i večeras kada će na istom mjestu nastupiti velike zvijezde elektronske muzike", saopšteno je iz Turističke organizacije Berane koja je organizator festivala..

Lajnap čije glavne zvijezde su bile sinoć Who See, THCF, Rimski x Corona pokazao se kao odličan izbor jer je publika, koju su činili mahom mladi, ovacijama pozdravljala njihove nastupe.

"Jedan od pionira regionalnog hip hopa Dalibor Andonov Gru, ovoga puta se publici na beranskom festivalu predstavio u ulozi DJ-a i to na samom početku u 21.00. Njegov prvi nastup u ovom dijelu Crne Gore kod publike je prošao odlično. Oni su u glas pjevali hitove ovog popularnog muzičara koji su činili, pored ostalih domaćih i stranih stvari, njegov set", navode iz lokalne TO.

Nakon njega na scenu su izašli popularni hip hoperi Rimski x Corona čiji je nastup publika ispratila horskim pjevanjem od početka do samog kraja.

"Beogradski hip hop sastav THCF sinoć je na Thunder festu po drugi put pokazao zašto važe za jedan od najboljih sastava u regionu. Njihov nastup se može okarakterisati kao pravi hip hop spektakl, propraćen nevjerovatnom energijom publike koja je pjevala svaku pjesmu sa njima. Oni koji nijesu bili sinoć na festivalu propustili su veliki performans momaka iz crnogorske hip hop klape Who See. Njihove rime su se jasno čule na aerodromu te je publika do kraja nastupa ispratila svaku riječ podjednakim intenzitetom".

Prvo veče festivala zatvorili su, kako je inače i praksa, najbolji gradski DJ-evi. Odličan tandem, Lanmi i Cako zajedničkim setom napravili su sjajnu žurku do skoro tri sata poslije a ovo je ujedno i bila uvertira za njihov večerašnji nastup na istom mjestu sa početkom u 20.30 sati.

Za večeras su najavljeni i nastupi njemačke DJ zvijezde i producenta Thomasa Golda, beogradskih sastava Zap me strobe i Divolly & Markward, DJ-a Damjana Eltecha i crnogorskog DJ-a Wooxe.

"Besplatan ulaz, otvoreni šankovi hrane i pića na aerodromu, povoljne cijene smještaja u Beranama dovoljan su razloga da posjetite Thunder fest", poručuju iz Turističke organizacije koja je organizator festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније