Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

12. 08. 2018. 10:02 >> 09:55

ZAVRŠEN LAKE FEST

Nastupili Stefanovski, Marčelo i DST

Uz neumornu publiku, autentične izvođače i besprekornu organizaciju proteklo je i posljednje veče ovogodišnjeg festivala na Krupcu. Zadatak da zagriju publiku, ali i atmosferu imali su Bubnjivi - Ivan Ivanović, kantautor iz Podgorice, zatim sarajevski bend Helem Nejse, kao i makedonski Vlatko Stefanovski trio.​

Ipak pravi „vatromet“ je nastupio kada su binu zauzeli nikšićki pankeri DST, a tokom izvođenja pjesme „Vatra“, kao i uvijek, sva publika je skakala u istom ritmu, pjevajući dobro poznate stihove.

Zatim je uslijedio nastup hip-hop muzičara iz Paraćina, Marčela. On je tokom jednočasovne svirke izveo brojne hitove kao što su Pegla, Laž, Muk, Baba, Podzemlje, Tunel, a publika ga je vjerno pratila. Popularni reper se našalio da je ova svirka bila „popravni“ za prethodnu, kada zbog okolnosti nijesu uspjeli da zasviraju kraj jezera.

Svirka se nastavila do sitnih sati sa The Prodigy tribute-om i autorskim punk – blues bendom iz Sinja, M.O.R.T.-om, koji je zatvorio ovogodišnji festival.

Iz organizacije festivala su saopštili da je sve je proteklo besprekorno potvrdili su mnogi bendovi tokom minula tri dana, ali sinoć i direktor Lake festa, Peđa Zečević, dodajući da su očekivanja u potpunosti ispunjena.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније