Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 08. 2018. 16:47 >> 16:31

LEGENDARNI PRODUCENT

Nil Rodžers otvara Sea Dance

Jedan od najznačajnijih svjetskih muzičara i najveći producent svih vremena, Nil Rodžers nastupiće uz pratnju svoje legedarne grupe Chic na spektakularnom otvaranju ovogodišnjeg jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, 30. avgusta.

"Legendarni kompozitor i muzičar koji je značajno uticao na tokove razvoja popularne muzike, zaslužan je za neke od najvećih hitova i albuma za najveće svjetske zvijezde kao što su Dejvid Bouve, Madona, Duran Duran, Daft Pank, Erik Klepton, Robert Plant, Džordž Majkl, Brajan Feri, B-52s, INXS i mnoge, mnoge druge. Za saradnju sa njim borili su se i giganti kao što su Mik Džeger i Majkl Džekson, a disko era ne bi bila ista bez kapitalnih plesnih himni njegove grupe Chic, ali i hitova za Sister Sledge i Dajanu Ros, dok se njegova čuvena pjesma "Good Times" smatra samim izvorištem hip-hop muzike", saopštili su organizatori festivala.

Rodžers je uvršten i u Rock and Roll kuću slavnih, ali i Dance kuću slavnih, Grammy kuću slavnih, a presjedava i Kućom slavnih muzičkih autora.

"Da će nastup pored tirkiznog Jadrana da bude pravi spektakl, najbolje govori podatak da je BBC proglasio Rodžersa i Chic za jedno od najboljih koncertnih izvođenja u 2017, dok su ovaj furiozni sastav i festivalski giganti Glastonbury i Coachella uvrstili prošle godine među svoje najuspješnije nastupe po ocjeni medija i publike", navelis u organizatori festivala.

Komplet ulaznica za sva tri dana festivala mogu se nabaviti po promotivnoj cijeni od 24.99 eura do 22. avgusta ili isteka zaliha, nakon čega će njihova cijena biti veća.

"U prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 14.99 eura, a dio prihoda od prve večeri biće preusmjeren u izgradnju javnog dječijeg igrališta koji će festivalski tim realizovati u saradnji sa Opštinom Budva", navodi se u saopštenju.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, te na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније