Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 08. 2018. 23:26 >> 23:11

GREEN MUSIC

Nikčević i Raičević na festivalu u Peruđi

Na Internacionalnom muzickom festivalu "Green music" u italijanskom gradu Peruđi, Crnu Goru predstavljaju kantautor Jadranko Nikčević i operska pjevačica Milica Raičević Dobaj, sa kompozicijom "Jelena i Emanuele" posvećenoj ljubavi crnogorske princeze i italijanskog kralja Emanuela.

Crnogrski prestavnici nastupaju 24.avgusta u Peruđi, gdje će se, na zahtijev organizatora festivala, predstaviti i sa jos dvije numere, "Besame mucho" i "Još ne sviće rujna zora".

Do saradnje sa tim festivalom došlo je uz podršku udruženja dijaspore "Italija-Montenegro", koji su bili oduševljeni da je i Crna Gora dobila šansu da se predstavi na poznatom italijanskom festivalu.

"Green music" festival okuplja poznate zvijezde klasične muzike, predstavnike brojnih zemalja koji predstavljaju svoju kluturu i veze sa Italijom, a direktor festivala je renomirani italijanski pijanista Mauricio Mistrini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније