Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 08. 2018. 23:10 >> 22:53

TAJLER PONOVO ZATRAŽIO

Tramp da ne koristi muziku Aerosmita

Vođa benda "Aerosmit" (Aerosmith) Stiven Tajler ponovo je zatražio od predsjednika SAD Donalda Trampa da prestane da pušta pjesme tog benda na mitinzima.

Tajlerov advokat je juče poslao pismo Trampu, dan nakon što je na mitingu u Zapadnoj Virdžiniji emitovana pjesma "Livin' On The Edge".

Ovo nije prvi put da Tajler od Trampa traži da prestane s korišćenjem pjesama "Aerosmita". On je 2015. to učinio dva puta.

U najnovijoj poruci advokata se navodi da putem muzike Tramp "lažno implicira da njegov klijent podržava Trampovu kampanju i/ili predsjednikovanje".

Tajler je na Tviteru naveo da se ne radi o političkom pitanju već da samo ne želi da bilo ko koristi njegove pjesme bez dozvole.

Nije bilo komentara iz predsjednikovog okruženja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније