Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 08. 2018. 12:55   >>  12:40

SJUTRA POČINJE SEA DANCE

Izmijenjen režim saobraćaja tokom festivala

Sjutra počinje peti jubilarni Sea Dance. Festival će svoje kapije otvoriti već od 19 sati. Za vrijeme trajanja festivala, važiće izmijenjen režim saobraćaja na tom dijelu crnogorske obale, a organizatori mole vozače da poštuju privremenu signalizaciju.

Tokom trajanja festivala, na relaciji Budva – Buljarica, ali i Bar – Buljarica, biće organizovan prevoz sistemom "shuttle bus". To je prema riječima organizatora festivala najbolji i najlakši način prevoza od smještaja ka festivalu i nazad, a kako bi se smanjila potreba za individualnim dolaskom posjetilaca.

"Prevoz shuttle busevima će se odvijati u kontinuitetu od 19 sati do jedan sat iza ponoći svakog dana na relaciji ka plaži Buljarice i to na svakih pola sata. Povratak buseva sa plaže Buljarice će se odvijati u periodu od jedan sat poslije ponoći do 6 sati ujutu, i to sa autobuskog stajališta na magistrali", precizirali su organizatori festivala.

Shuttle busevi polaziće sa određenih stajališta.

"Za posjetioce iz Budve biće organizovan prevoz sa stajališta u ulici Trg Slobode (Tre Canne), dok je drugi terminus ka skretanju za poslovni objekat "Kopaonik" koji se nalazi sa desne strane magistralnog puta Budva-Bar (Buljarica). Na putu ka Buljaricama autobusi će stati i preuzeti putnike u Bečićima na autobuskom stajalištu kod hotela Mediteran, na Svetom Stefanu, kod hotela 'Adrović', u Petrovcu kod pijace. Svi polasci iz Bara biće organizovani sa stajališta kod hala Topolica, na svakih pola sata. Na putu ka Buljarici autobusi će stati i preuzeti putnike u Sutomoru na stajalištu preko puta autobuske stanice, i u Čanju na skretanju za Čanj", navodi se u saopštenju.

Za kartu iz Budve i Bečića ka plaži Buljarica treba izdvojiti 3,5 eura, sa Svetog Stefana 3 eura, a iz Petrovaca 1,5 eura.

Cijena karte iz Bara ka Buljaricama je 3,5 eura, iz Sutomora 3 eura, dok je iz Čanja 2,5 eura.

"Taksi stajalište za posjetioce festivala će se nalaziti pored restorana 'Magazini' (Buljarica). Oficijalni taxi prevoznik festivala 'OK Palma taxi', kontakt telefon 19550, 19577 i 068019577. Cijena karte je 24 eura", navode organizatori.

Parking je riješen u okviru zone Festivala, a cijena karte je 5 i 10 eura.

"Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori, Sea Dance je obezbijedio i organizovani autobuski prevoz iz gotovo svih crnogorskih gradova ka plaži Buljarica u vrijeme trajanja festivala, koji će se odvijati svakodnevno od 30. avgusta do 02. septembra", navodi se u saopštenju.

Organizatori apeluju na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno prevoz obilježen oznakom "Sea Dance prevoz", a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Zato su se, kažu i potrudili da obezbijede autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore.

Sve informacije o programu ovogodišnjeg festivala, satnicu, mapu i detalje o petom Sea Dance-u mogu se naći na sajtu www.seadancefestival.me

Sjutra počinje peti jubilarni Sea Dance

Jubilarno peto izdanje Sea Dance festivala otvoriće svoje kapije već sjutra, od 19 sati. Prvi festivalski posjetioci iz gotovo 30 zemalja svijeta već pristižu u Budvu, a prognoze pokazuju da će tokom svih dana Sea Dance-a vrijeme biti sunčano, i veoma toplo, a temperaturu će dodatno podići i pregršt mega hitova koje na tirkiznu plažu Buljaricu donosi plejada svjetskih zvijezda. Ovogodišnji Sea Dance festival otvoriće muzička ikona i jedan od najvećih producenata ikada – Nile Rogers. Koncerte koji će se prepričavati još godinama prirediće i holandski DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike, lideri svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, belgijska DJ zvijezda Lost Frequencies, zvijezda nove generacije Alice Merton, i brojni drugi. Kompletnu satnicu i raspored nastupa svih izvođača ovogodišnjeg Sea Dance festivala možete pogledati ovdje: https://www.seadancefestival.me/satnica-2018/

Ulaznice od sjutra po festivalskim cijenama

Kompleti ulaznica za tri dana festivala po cijeni od 29.99 eura, kao i jednodnevne ulaznice po cijeni od 17.99 eura pojedinačno mogu se kupiti samo još danas do kraja dana. Na festivalu ulaznice će biti dostupne po punoj cijeni.

Plaćanje na Sea Dance-u uz Addiko cashless festivalsku karticu

Kartica za plaćanje Sea Dance-a i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na Sea Dance festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mjestima na festivalu, gdje će posjetioci uplaćivati iznos koji žele da imaju na kartici, u rasponu do 5 do 200 eura. Nepotrošeni novac moguće je povratiti u svakom trenutku na svim blagajnama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније