Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Noizz, Objavila:M.M.Lj. ]

30. 10. 2018. 22:02 >> 21:43

PRAVE PAUZU

Luka i Stjepan se razilaze

Stjepan Hauser i Luka Šulić odlučili su da naprave pauzu nakon snimanja novog albuma. Kao razlog su naveli ogroman uspjeh koji su ostvarili i koji ih je potpuno iscrpio.

 

“To je bilo suludo. Život, ritam i tempo su bili ubitačni. Stvarno smo pretjerali. 200 letova godišnje, konstantno koncerti, putovanja po svim kontinentima, snimanja... Jednostavno se moramo maknuti od toga”, rekao je Hauser za RTL Exkluziv.

Momci planiraju da odrade australijsku i američku turneju, nakon čega će se razići na neko vrijeme.

“Posvetiti se nekim drugim stvarima u životu, napraviti jedan zdrav odmak, rekapitulirati sve u glavi i kad dođemo sebi, ako dođemo sebi, možemo opet dalje”, dodao je Hauser.

Luka Šulić i Stjepan Hauser upoznali su se još u adolescentskim danima i zajedno pohađali Muzičku akademiju u Zagrebu. Šulić je kasnije otišao u London na Royal Academy of Music, a Hauser na Royal Northern College of Music u Mančesteru. Nakon dugo godina izvođenja klasične muzike na violončelima, odlučili su da obrade pjesmu "Smooth Criminal" Majkla Džeksona. Snimak je 2011. postao veliki hit na YouTubeu, s više od tri miliona pregleda za dve nedelje. Ostalo je istorija...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније