Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

24. 11. 2018. 20:57 >> 20:32

PROMOCIJA SPOTA

"Nesalomiva" protiv nasilja nad ženama

Promocija spota za pjesmu "Nesalomiva" grupe "The Voices" i Kic Pop Hora održana je danas u KIC-u Bodo Tomović.

Pjesma je posvećena ženama sa iskustvom nasilja i onima koje još uvijek trpe bilo koji vid nasilja - psihičkog, fizičkog, seksualnog ili ekonomskog.

Na poziv da budu volonterski dio ovog projekta odazvale su se najpoznatije crnogorske pjevačice – the Voices (Marija Božović, Renata Perazić, Kaja Milačić, Andrijana Božović, Sanja Raičković, Tina Džankić, Nina Petković, Nina Žižić, Jelena Kažanegra, Anita Popović, Ivana Popović Martinović) kao i Kic Pop Hor.

Pjesma je nastala u okviru regionalnog projekta "Primjena zakona, mijenjanje stavova" koji finansira Evropska unija, a sprovodi UN WOMEN u saradnji sa UNDP, kao vid kontinuirane podrške nevladinom sektoru s ciljem jačanja sistema podrške žrtvama nasilja, ali i podizanja svijesti javnosti o problemu nasilja u porodici i nasilja nad ženama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније