Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Objavila: M.L.B.

01. 01. 2019. 08:55   >>  09:59 13

JADRANKA BARJAKTAREVIĆ

"Pokazala sam da i Crnogorci imaju kvalitet"

Pjesma "Tvoja noć i moja zora" je njena lična karta. Ponosna je na to što karijeru nije gradila na skandalima. Jadranka Barjaktarević za Portal RTCG kaže da će ostati dosljedna muzici koju pjeva i da muziku dijeli na kvalitetnu i onu koja to nije. Ponosna je na karijeru koju je izgradila u Srbiji i na to što je, kako kaže, pokazala da i Crnogorci i Crnogorke imaju kvalitet.

Uspješnu pjevačku karijeru, smatra Jadranka, teško je graditi u Crnoj Gori.

„Crna Gora je malo tržište, postoje mediji, ali fali snažna i kvalitetna produkcija“, navela je Jadranka i dodala da je 13 godina na estradi i da je ponosna na karijeru koju je napravila.

„Drago mi je što sam pokazala i dokazala da i mi Crnogorci imamo kvalitet, a nijesam ja jedina koja to može da kaže", navela je Jadranka.

Karijeru je kaže gradila bez skandala, i to je kako smatra, teži put.

„U današnje vrijeme je mnogo važno da budeš aktuelan, po svaku cijenu. Ja sam od starta znala da ne želim da idem tim putem", ističe Jadranka i dodaje da je njen cilj da gradi karijeru polako, ali sigurno.

Ona priznaje da kući ili u automobilu ne sluša narodnu muziku.

"U posljednje vrijeme uglavnom slušam Ninu Badrić, Sergeja Ćetkovića, Aleksandru Radović, Džibonija, Tonija Cetnjskog. Ta mi muzika sve više prija", navodi Jadranka, ali dodaje da će ostati dosljedna muzici koju je do sad snimala.

„Volim da eksperimentišem, možda snimim i nešto zabavno. Muzika neme granice, bitno je da je nešto dobro i kvalitetno“, poručuje naša sagovornica.

Na nastupima repertoar prilogođava publici.

„Ja sam narodni pjevač, ostaću pri tome“, navodi Jadranka i dodaje da u današnje vrijeme se muzika mora prilagođavati publici, ali je važno sačuvati kvalitet.

Skoro se uključila u svijet društvenih mreža i ne uživa mnogo u prezentaciji tim putem.

„Danas je ipak neminovno da se karijeka gradi i putem društvenim mreža, nijesam presrećna zbog toga", poručuje Jadranka.

Važnija joj je ipak prezentacija u tradicionalnim medijima.

„Kada dobiješ poziv da snimaš novogodišnji program na Javnom servisu to je onda čast za mene“, navodi naša sagovornica.

U Crnu Goru dolazi gotovo najviše zbog poslovnih obaveza, ali te dolaske, kaže, iskoristi uvijek da posjeti porodicu i prijatelje.

Пратите нас на

Коментари13

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније