Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

30. 01. 2019. 19:35 >> 20:00

MUSIC AWARDS CEREMONY

"Who See" nagrađen u Beogradu

Kotorska rep grupa "Who See" dobila je nagradu za najbolju hip-hop/rep numeru "Naselje" na prvoj dodjeli Music Awards Ceremony (MAC) u Štark Areni u Beogradu.

Oni su, po odluci više od 200 regionalnih radio stanica, dobili nagradu u toj kategoriji.

Mario Đorđević Noyz je prilikom dodjele nagrade zahvalio svima koji su učestvovali ispred i iza kamere u spotu za nagrađenu pjesmu.

"Bend je srećan zbog nagrade koja je dodatni motiv da se uskoro objave nove pjesme", poručio je Noys.

Music Awards Ceremony (MAC) je najveći muzički spektakl u ovom dijelu Evrope.

Učestvovalo je oko 60 izvođača iz Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Hrvatske, a najboljim muzičarima dodijeljena su priznanja.

Organizovan je po najvišim svjetskim produkcijskim standardima, a priliku da prisustvuje događaju iskoristilo je i 200 VIP zvanica.

Organizovan je i prenos uživo, dok je 15.000 gledalaca bilo u Areni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније