Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

27. 02. 2019. 12:41 >> 12:09

SEA DANCE

Robin Schulz i Ofenbach uz Guettu

Vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz pridružiće se najuspješnijem muzičkom producentu 21. vijeka Davidu Guetti u pokretanju nove ere za Sea Dance festival, najavljeno je danas na konferenciji za novinare održanoj u Budvi.

Kako navode, Robin Schulz iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, te više od četiri milijarde strimova, uz preko 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta.

"Sve to donijelo mu je i četiri najprestižnije njemačke ECHO nagrade, te nominaciju za najvažniju svjetsku Grammy nagradu. Danas je među udarnim zvijezdama najvećih festivala, a na listi muzičara sa kojima je sarađivao nalaze se David Guetta, Moby, James Blunt i brojni drugi", navode organizatori.

Njemačkom šoumenu će se pridružiti i francuski hit duo Ofenbach.

"Njegovi hitovi pokorili su top liste širom svijeta i koji na Jadran dolaze nakon što su ljetos na prepunoj glavnoj bini EXIT festivala oduševili desetine hiljada fanova. Publika na Sea Dance festivalu imaće priliku da uživa u njihovom visokoenergetskom setu koji mediji porede sa doživljajem pravog stadionskog rok koncerta", dodaju u saopštenju.

Na konferenciji je, kako navode, zvanično potpisan i novi aneks ugovora sa Opštinom Budva, te ozvaničen nastavak saradnje sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma na realizaciji ovog festivala od nacionalnog značaja koji će ove godine biti održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica.

Radulović: Sea Dance zaslužio bezrezervnu podršku

Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović rekao je da je Sea Dance ispunio sva očekivanja i u prethodnim godinama je kvalitetnom organizacijom i izvođačima, zaslužio bezrezervnu podršku.

"Pored direktnog priliva novca od turizma koji donosi ukupnoj ekonomiji Crne Gore, naš najveći festival je i ove godine omogućio međunarodnu promociju destinacije na kojoj se održava. Pored klasičnih medija, promotivni efekat koji je preko društvenih mreža od strane publike i učesnika ostvaren, ima neprocjenjivu vrijednost, a promotivne poruke stigle su direktno do željenih tržišta i turista”, rekao je Radulović.

Carević: Pomjeranjem festivala produžili sezonu

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević kazao je da su pomjeranjem festivala iz "špica" na kraj sezone prošle godine uspjeli da uz benefite koje ovakav festival ima za grad, produže turističku sezonu, plasiramo Budvu na nova eminentna tržišta, povećaju broj posjeta u tom periodu i valorizuju Buljaricu.

"Tim principima smo se vodili i ove godine u pregovorima sa organizatorima festivala i, na naše veliko zadovoljstvo, našli rješenje najbolje za sve, a u prvom redu za grad Budvu. Grad se vodio činjenicom da i jedan ovakav festival predstavlja dio mozaika koji daje prepoznatljivost gradu, brendira grad, u njega dovodi mlađu publiku i pozicionira ga na međunarodnoj mapi gradova koji organizuju ovakve festivale. Sea Dance doprinosi afirmaciji Budve kao svjetski poznate destinacije i dovodi u naš grad publiku sa svih meridijana”, kazao je Carević.

Kovačević: Vrijeme za nove, ambicioznije iskorake

Osnivač EXIT i Sea Dance festivala Dušan Kovačević kazao je da je nakon prvih pet godina razvoja i niza uspjeha na tom putu, Sea Dance Festival ušao u novu eru i da je vrijeme za nove, još ambicioznije iskorake.

"Ovogodišnji program to već sad potvrđuje, jer u Budvu i Crnu Goru dolaze najveće svjetske zvijezde, a uskoro će biti poznati i veliki hedlajneri trećeg dana, dok će desetine drugih izvođača biti objavljeni ranije nego ikad”, izjavio je Dušan Kovačević, osnivač EXIT i Sea Dance festivala. Sve to nam daje za pravo da ove godine očekujemo i rekordnu posjetu, ali iznad svega novi rast turista koji će zbog Sea Dance Festivala ove godine odabrati upravo crnogorsko primorje za svoje festivalsko ljetovanje", zaključio je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније