Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ N1; Objavila: M.M ]

30. 03. 2019. 18:55   >>  18:25

MUZIČARI

U Kuću slavnih primljeni Radiohead, Dženet Džekson, The Cure...

Bendovi "Rejdiohed" (Radiohead), "Kjur" (The Cure), "Def lepard" (Def Leppard) i pevačice Dženet Džekson i Stivi Niks primljeni su u Kuću slavnih rokenrola.

Stivi Niks je tako postala prva žena koja je dva puta primljena u Kuću slavnih, budući da je ranije član postala kao dio "Flitvud meka".

Ona je ohrabrila žene u bendovima da se bave i solo projektima.

Dženet Džekson se zahvalila svojoj porodici, i navela koliko je bila ponosna kada su njena braća, kao "Džekson fajv" (Jackson 5), primljena 1997. godine.

Ceremoniju je svirkom zatvorio "Def lepard", a pevač Džo Eliot se u govoru osvrnuo na burnu prošlost grupe.

"Ako alkoholizam, saobraćajne nesreće i rak nisu mogli da nas ubiju, ni devedesete nijesu imale šanse", naveo je on.

Pored njih su u Kuću slavnih uvedeni i "Zombis" (the Zombies) i "Roksi mjuzik" (Roxy Music).

Nakon što su rasprodali Hajd park za 65.000 posjetilaca u Londonu, The Cure će biti hedlajneri najvećih i najvažnijih evropskih festivala, te su karte prvih objavljenih datuma za 2019. planule u rekordnom roku. I Exit se našao među odabranim festivalima, pa će na zadovoljstvo domaće publike, kao i gostiju iz celog sveta, The Cure prvi put u Srbiji nastupiti 4. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније