Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ B92; Objavila: M.M ]

08. 05. 2019. 23:24 >> 23:24

NALAZ MIJENJA SLIKU

"Nema dokaza da se Flint ubio"

Objavljeni su rezultati obdukcije tragično preminulog frontmena benda Prodidži Kita Flinta, koji je pronađen mrtav u svom domu u britanskom Eseksu 4. marta.

Patolog je već ranije potvrdio da je uzrok smrti vješanje, a sad su objavljeni i rezultati toksikološkog testa koji je pokazao da je Kit prije smrti konzumirao kokain, alkohol i kodein, prenosi Miror (Mirror).

Patolog Karolin Bisli Mari tvrdi da ne postoji dovoljno dokaza da je Kit želio da oduzme sebi život.

"Šta ako je samo izvodio gluposti pa je sve pošlo po zlu? Nikad nećemo biti sigurni šta mu je bilo u glavi tog dana pa ću zbog toga u istrazi njegove smrti proglasiti otvoren zaključak", rekla je ona.

Otvoreni zaključak je, u britanskom pravosuđu, opcija kojom patolog daje potvrdu da je smrt sumnjiva i ne može tačno da potvrdi uzrok smrti.

"Razmatrala sam samoubistvo, ali da to zaključim, morala bih da potvrdim da je Flint namjerno preduzeo akcije kako bi sebi oduzeo život. S obzirom na okolnosti, ne nalazim dovoljno dokaza za tako nešto", dodala je ona.

Kitovo tijelo pronašao je njegov prijatelj, a iako je odmah pozvao hitnu pomoć, pomoći nije bilo. Bolničari su ga proglasili mrtvim čim su stigli na mjesto događaja. Policija je utvrdila da nije riječ o ubistvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније