Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavio: O.Z. ]

21. 07. 2019. 11:10 >> 11:15

PUNKREAS

Lake fest svjetlo opstanka rokenrola u CG

Nikšićki bend Punkreas nastupiće druge večeri Lake festa, 9. avgusta. Iz benda su kazali da je Lake fet brend grada i svjetlo opstanka rokenrola u Crnoj Gori.

Kazali su da, kao i uvijek, u svom gradu vole da daju mnogo više od onoga što fizički mogu.

"Prezentujemo novu pjesmu “Elizabeth”, a spremićemo i brzu set listu. Da i mi i publika odigramo jednu utakmicu za 10-ku i da to pamtimo. Mi hoćemo sigurno", poručuju iz benda koji je nastao 2003. godine.

Kada je riječ o utiscima o Lake festu, iz Pankreasa kažu da je to festival ljudi sa kojima se viđaju i sa kojima smo prijatelji.

"Lake je brend grada, i svjetlo opstanka rokenrola u Crnoj Gori. Kako za one koji jesu u rokenrolu, tako i za one koji baš i nijesu, ali tih dana vole da posjete fest. Lake je festival koji ima posebno mjesto u našoj karijeri, a nadamo se da ćemo se gledati na toj bini još dugo godina", ističu iz Punkreasa.

Za nastup pokraj Krupačkog jezera ne spremaju ništa posebo

"Samo puno energije. To je festival, sa određenom satnicom i nema puno filozofije", poručuju iz nikiškog benda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније