Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila B.B. ]

27. 07. 2019. 12:31 >> 12:32

ZVIJEZDA SEA DENSA

Geta objavio novi singl "Never Be Alone"

Zvijezda ovogodišnjeg Sea Dance festivala Dejvid Geta, objavio je novi singl, treći u nizu u posljednjih 20 dana kojim je najavio uzbudljiv nastavak ljetnje sezone.

Kako napominju organizatori Festivala, singl "Never Be Alone" sa emotivnim i sjajnim vokalom obojao je Aloe Blak, dok je Geta u saradnji sa danskim kolegom MORTEN-om, kao i u svakoj pjesmi do sad, kreirao potpuno zarazan muzički beat, koji još jednom dokazuje zbog čega je jedan od najboljih muzičkih producenata na svijetu. 

Getini fanovi širom planete već su ocijenili da se radi o njegovom najvećem hitu u ovoj godini.

Francuska DJ zvezda, koja će ove godine nastupiti na Sea Dance festivalu u nedjelju, 1. septembra, u prethodnom periodu obradovao je svoje fanove i sa još dva nova singla.

Plesnim podijumima širom svijetu već nekoliko sedmica unazad hara hit "Instagram", nastao u saradnji sa belgijskim hit duom Dimitri Vegasom & Like Mikeom, Afro Brosom, Daddy Yankeejem i Natti Natashom, a tu je i numera "Thing For You" u kom je Francuz udružio snage sa dugogodišnjim prijateljem, producentom Martinom Solveigom.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније