Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, objavila B.B. ]

13. 08. 2019. 08:36   >>  08:35 4

SLAVNI OPERSKI PJEVAČ

Plasido Domingo optužen za seksualno uznemiravanje

Više žena optužilo je slavnog operskog pjevača Plasida Dominga za pokušaje da ih natjera na seksualne odnose, nudeći im uloge u operama.

Neke žene su navele da su se zbog Domingovih neprimjerenih komentara osjećale neprijatno, a više desetina ljudi iz svijeta opere je reklo da su bili svjedoci neprikladnog ponašanja čuvenog pjevača prema mlađim ženama.

Domingo je te navode nazvao "duboko uznemirujućim i netačno predstavljenim".

"Vjerujem da su svi moji razgovori i odnosi bili dobrodošli i obostrano prihvaćeni", naveo je on.

Sedam od devet žena koje su iznijele optužbe rekle su da osjećaju da je odbijanje Domingovih ponuda negativno uticalo na njihovu karijeru i da nikada nijesu dobile uloge koje im je obećavao.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније