Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.M ]

02. 09. 2019. 08:14   >>  12:51 1

ZAVRŠEN SEA DANCE

Geta okupio najveći broj fanova

Zvijezde koje su organizatori Sea Dancea ove godine doveli u Buljaricu, apsolutno su opravdali očekivanja publike. Tokom sva tri dana festivala bila je postavljena kompletna produkcija Exita skrojena po zahtjevima jednog od najzahtjevnijih izvođača na svijetu, Dejvida Gete, uz opremu koja staje u čak 11 šlepera. Geta je sinoć u Buljarici oduševio brojnu publiku.

Francuski DJ i producent Dejvid Geta, okupio je sinoć najveći broj fanova pred glavnom binom Sea Dance festivala na plaži Buljarice, gdje je do tri sata iza ponoći puštao kako svoje, tako i najveće svjetske hitove.

 

Prije Gete nastupili su britanski producenti "Disciples".

 

Program na glavnoj bini otvorio je oko 20 sati hrvatski DJ Lutemania, a nakon njega nastupila je klapa Who See.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније