Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

20. 09. 2019. 23:35   >>  23:37

KOMPANIJA SONI SAOPŠTILA

U novembru posthumni album Leonarda Koena

Kompanija Soni saopštila je danas da će u novembru biti izdati posthumni album kanadskog muzičara Leonarda Koena pod nazivom "Thanks for the Dance".

Soni je uoči izlaska albuma 22. novembra danas objavio dio pjesme "The Goal". U pjesmi Koen peva s prepoznatljivim promuklim glasom u pratnji klavira i akustične gitare.

Koen (82) preminuo je u novembru 2016. godine, a nekoliko nedjelja prije smrti izdao je 14. studijski album "You want It Darker".

Njegov sin Adam Koen je inicirao izdavanje posthumnog albuma na kojem se pojavljuju umjetnici Bek, Dejmijen Rajs i Fist.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније