Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2019. 23:49 >> 23:47

PROMOCIJA ALBUMA

Grupa Koldplej odložila turneju da ne bi zagađivala planetu

Vođa britanskog benda "Koldplej" (Coldplay) Kris Martin izjavio je danas da će grupa odložiti za kasnije turneju promovisanja novog albuma koji sjutra izlazi, kako bi turneja bila ekološki što čistija i bez ugljenika.

"Polako ćemo naredne dvije godine raditi na tome da naša turneja bude ekološki prihvatljiva ali i da ima i pozitivan uticaj", rekao je Martin u intervjuu za britansku televizijsku mrežu Bi Bi Si (BBC).

Martin je rekao da turneja promocije osmog albuma "Everyday Life" treba da bude turneja bez ugljenika.

Pjevač je rekao da će najteže biti putovanje avionom ali je dodao da želi turneju bez plastike i sa upotrebom solarne energije.

Bend će naredne nedjelje održati koncert u Prirodnjačkom muzeju Londona, a prihod od karata će biti poklonjen jednoj fondaciji za zaštitu životne sredine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније