Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Objavila: M.M.Lj. ]

07. 02. 2020. 17:16 >> 23:09

AUDIO-VIZUELNI SPEKTAKL

Gariks na sedmom Sea Dance Festivalu

Trostruki dobitnik titule za najboljeg svjetskog DJ-a Martin Gariks (Martin Garrix) predvodiće program sedmog Sea Dance Festivala na koji stiže uz audio-vizuelni spektakl kakav je publika do sada mogla da vidi samo na najvećim svjetskim festivalima.

“Koliko je Gariks svojom pojavom uzdrmao same temelje muzičke industrije, govori podatak da je sa samo 23 godine najbolje rangiran svjetski DJ u protekloj deceniji, te činjenica da iza sebe ima čak 60 miliona fanova, 19 prestižnih muzičkih nagrada, kao i 69 singlova koji zajedno premašuju 10 milijardi strimova”, saopštili su organizatori festival.

Vodeći svjetski izvođači poput Rijane, Džastina Bibera i Dua utrkuju se da sarađuju sa njim, dok ga je čuveni magazin „Forbs“ proglasio jednim od najuticajnijih svjetskih ličnosti ispod 30 godina.

“ Pored nastupa na Zimskim olimpijskim igrama 2018, ove godine je izabran i za autora zvanične himne Evropskog prvenstva u fudbalu UEFA EURO 2020. Nakon što je Geta ljestvicu Sea Dance spektakla postavio veoma visoko, Gariks je danas praktično jedini u svijetu koji može da je ne samo dohvati, već i dodatno podigne, barem ako je suditi po moćnim produkcijskim nacrtima koje je njegov tim spremio u saradnji sa EXIT timom”, navode iz Sea Dance-a.

 To potvrđuje i podatak da je u zvaničnoj Sea Dance festivalskoj anketi osvoji uvjerljivo prvo mjesto, sa čak duplo više glasova od drugoplasiranog izvođača, što je do sada nezabilježeno u istoriji svih Exitovih festivala.

“Crnogorsku, ali i publiku iz preko 40 zemalja svijeta okupljenu od 28. do 30. avgusta na fantastičnoj budvanskoj plaži Buljarica očekuje nesumnjivo muzički događaj godine, i to u novoj eri u koju je prethodne godine uplovio Sea Dance Festival, danas jedan od najvećih muzičkih događaja na cijelom Mediteranu”, navodi se u saopštenju.

Gitaru naime svira od osme godine, a kroz nju je stekao brojna muzička znanja koja koristi u pisanju pjesama.

“U petak, 14. februara, stiže i veoma ograničen kontigent prvih i najpovoljnijih ulaznica za novi Sea Dance po poklon cijeni od samo 19,99 eura, koja će biti aktuelna samo 24 sata, odnosno do isteka zaliha. Ulaznice će moći da se kupe putem u prodajnoj mreži Gigs Tix širom Crne Gore”, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније