Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, Objavila: R.B. ]

15. 02. 2020. 09:44   >>  15:06

"NO TIME TO DIE"

Bili Ajliš predstavila pjesmu za novi film o Bondu

Mlada američka pjevačica Bili Ajliš, dobitnica muzičkih nagrada Gremi na ovogodišnoj ceremoniji, danas je predstavila zvaničnu pjesmu novog filma o čuvenom agentu 007, Džejmsu Bondu.

Pjevačica je zajedno sa bratom Finijesom O'Konelom komponovala i snimala pjesmu "No Time To Die" koja se zove kao i film. Pjesma sadrži grundž melanholiju koja je već prepoznatljiva za mladu pjevačicu.

Bili Ajliš koja ima tek 18 godina i pjeva u novom žanru pank-rok stila, već je postala nova vrsta pop zvijezde. Ona je ove godine dobila nagrade Gremi u nekoliko kategorija, među kojima za album godine, pjesmu godine, muzički snimak godine i otkriće godine.

Ona je najmlađa umjetnica koja je snimila muziku za film o Džejmu Bondu, čiji novi nastavak izlazi u aprilu. To je peti i vjerovatno posljednji film za Danijela Krejga koji glumi čuvenog britanskog agenta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније