Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

19. 02. 2013. 09:58 >> 09:54
1

NOVA PJESMA

"Koliko volim te ja"

8. mart, pripadnicama ljepšeg pola na poseban način čestitaće i naš poznati muzičar Bojan Marović, premijerom spota za pjesmu "Koliko volim te ja".

 

Bojan vrijedno radi na pripremi novog singla "Koliko volim te ja" kao i spota za pjesmu, koji će premijerno predstaviti 8. marta. U jednom ranijem intervjuu, Marović je rekao da je pjesmu posvetio svojoj djevojci.

Nakon spota Marović nastavlja sa pripremama novog albuma i izborom pjesama. Kako je najavio, očekuje ga puno zakazanih nastupa u Crnoj Gori, Srbiji i Makedoniji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније