Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: N1, Objavila: M.M.Lj. ]

07. 04. 2020. 22:32   >>  22:30

SPECIJALNA EMISIJA

Koncert "od kuće" sa Lejdi Gagom, Makartnijem, Bili Ajliš

Lejdi Gaga i organizacija "Global Sitizen" (Global Citizen) sakupili su 35 miliona dolara za borbu protiv korona virusa i organizovaće specijalnu TV emisiju u kojoj će učestvovati između ostalih Pol Makartni, Stivi Vonder i Bili Ajliš.

Lejdi Gaga je rekla danas da je novac sakupljen za sedam dana i da će biti upućen u Svjetsku zdravstvenu organizaciju (SZO), prenosi AP.

Svjetska zdravstvena organizacija i Global sitizen će organizovati virtuelni televizijski događaj "One World: Together At Home" (Jedan svet: Zajedno kod kuće) čiji cilj je da se oda priznanje zdravstvenim radnicima za pomoć pri pandemiji koronavirusa.

Emisija će 18. aprila u 20 časova po vremenu na istočnoj obali SAD biti istovremeno na televizijama ABC, NBC, CBS, iHeartMedia i Bell Media.

Domaćini TV specijala biće američki TV voditelji Stiven Kolber, Džimi Falon i Džimi Kimel.

"Treba da ispričamo priče i proslavimo zajednicu koja je u prvim redovima - zdravstvene radnike" rekla je Lejdi Gaga preko video-veze tokom jučerašnje konferencije za novinare SZO kada je najavljen događaj, prenose američki mediji.

"Želimo da ukažemo na ozbiljnost ovog istorijskog kulturnog pokreta bez presedana i želimo da slavimo i ohrabrimo moć ljudskog duha", rekla je Lejdi Gaga novinarima.

Ona je rekla da ovaj specijalni televizijski događaj nije namijenjen sakupljanju sredstava.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније