Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

20. 08. 2020. 23:30   >>  23:05

FRONTMEN GRUPE KLEŠ

Onlajn koncert u čast Džoa Stramera

Onlajn koncertom pod nazivom "Pjesma za Džoa: Slavimo život Džoa Stramera" sjutra će biti obilježeno 68 godina od rođenja Stramera, frontmena grupe Kleš (The Clash) i jednog od najznačajnih predstavnika panka i rokenrola, piše Nju mjuzikal ekspres.

Na onlajn koncertu nastupiće Brus Springstin, Lusinda Vilijams, Bob Vir, Džoš Hom, Džim Džarmuš, Albert Hamond Jr, Tom Morelo, Brajan Felon, Frenk Tarner,  bivši gitarista Red Hot Čili Papersa Džoš Klinghofer i mnogi drugi.

Najavljeno je da će se pojaviti i neki posebni gosti, a biće prikazani i video snimci Džoa Stramera koji do sada nisu viđeni.

Dvosatni događaj koji je ujedno i dio dobrotvorne kampanje #SaveOurStage, biće emitovan putem Jutjuba u 21 sat po našem vremenu, a moći će da se prati na web stranici www.joestrummer.com.

Iako je strim besplatan, obožavaoci su pozvani na doniranje u svrhu pokreta #SaveOurStages kojem je cilj opstanak nezavisnih koncertnih prostora u SAD-u, pogođenih posljedicama pandemije virusa Kovid-19.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније