Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

24. 02. 2021. 22:02   >>  22:03

U PAUZI FUDBALA

Ibra jedan od voditelja San Rema

Fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović žongliraće naredne nedjelje između fudbala i muzike pošto je pristao da bude jedan od voditelja muzičkog festivala u San Remu.

Festival će trajati od utorka, 2. do subote, 6. marta, a organizatori su pojasnili kako će izgledati Ibrahimovićevo žongliranje.

"Biće ovdje u utorak, u srijedu ima meč (protiv Udinezea) i onda se vraća na festival gdje će ostati do subote", naveli su organizatori.

Šveđanin će u ponedjeljak, dan poslije utakmice protiv Rome, trenirati u trening centru Milana, dok će u utorak, petak i subotu raditi u posebnom objektu na Rivijeri sa jednim od klupskih trenera.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović branio je Ibrahimovićevo učešće na ovom festivalu na kojem bi njih dvojica mogli i da zapjevaju zajedno.

Gazeta delo Sport je navela da je klub upozoren na dodatni Ibrahimovićev angažman još u avgustu, prije nego što je produžio jednogodišnji ugovor.

"Propustiće neki trening, ali biće na utakmicama. Ako postoji šampion sposoban da se nosi sa ovim pritiskom, onda je to je on", rekao je trener Milana Stefano Pioli.

"Čak mislim da će mu to povećati odlučnost i motivaciju da pomogne timu", dodao je Pioli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније