Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Beta ]

25. 02. 2021. 07:35   >>  07:35

IZDAVAČI SAOPŠTILI

Pol Makartni u novembru izdaje memoare

Britanski muzičar Pol Makartni (Paul McCartney) u novembru će izdati svoje memoare, saopštili su izdavači. 

Makartni (78) će u knjizi "The Lyrics: 1956 to the Present" opisati svoj život kroz 154 pjesme koje obuhvataju period od tinejdžerskih dana, rada u legendarnim "Bitlsima" (The Beatles), saradnje sa Džonom Lenonom (John Lennon) do solo karijere. 

"Jedino što sam uspio da uradim jeste pisanje pjesama. Znam da mnogi u nekim godinama vole da listaju svoje lične dnevnike da bi se sjetili nekih svakodnevnih događaja iz prošlosti. Ja nemam takve bilješke", rekao je Makartni. 

Muzičar je dodao da ono što ima to su njegove pjesme i one "pokrivaju" čitav njegov život. 

Makartni je uvijek bio više hvaljen za muziku nego pisanje tekstova pjesama, jer se smatralo da Lenon ima više talenta za pisanje tekstova. Međutim, Makartni je napisao nekoliko najpoznatijih pjesama "Bitlsa" među kojima su "Let It Be", "Hey Jude" i "Eleanor Rigby".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније