Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Beta

24. 05. 2021. 20:44 >> 12:36
2

NIJE LAGAO

Test pokazao da pobjednik Eurosonga nije bio drogiran

Pjevač italijanske grupe "Moneskin" (Maneskin), čija pjesma je pobijedila na ovogodišnjem Eurosongu nije se drogirao, saopštio je danas organizator takmičenja navodeći da je urađeni test na narkotike bio negativan.

"Nije bilo nikakvog konzumiranja droge... i smatramo da je to pitanje sada zatvoreno", navela je Evropska radiodifuzna unija (EBU) u saopštenju.

Članovi italijanske glem-rok grupe "Moneskin" vratili su se juče u domovinu, uz spekulacije da je pjevač benda Damjano David uzimao kokain tokom nastupa na finalu Evrovizije u Roterdamu.

Pošto se pojavila tvrdnja da je David uzeo kokain na takmičenju u subotu u Holandiji, on je obećao da će se podvrći testu.

Glasine su se proširile po društvenim mrežama kada je David viđen nagnut nad stolom tokom TV-prenosa.

Kada je na konferenciji za novinare po okončanju finala upitan da li je šmrkao kokain, David je rekao da ne uzima droge i da je bio u neobičnom položaju jer je drugi član benda razbio čašu kod njegovih nogu.
Evrovizija je potvrdila da je razbijena čaša nađena ispod tog stola.

Pobjeda grupe "Moneskin" u subotu treća je za Italiju na Evroviziji i prva od 1990. godine, kada je prvo mjesto u Zagrebu zauzeo pjevač Toto Kutunjo.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније