Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Klix.ba ]

20. 06. 2021. 09:05   >>  09:09

LEGENDARNI DJ

Dejvid Geta prodao svoje pjesme za 100 miliona dolara

Dejvid Geta, producent koji stoji iza hitova poput "Titanium", "I Got A Feeling" i "Hey Mama", prodao je svoje pjesme Warner Musicu za devetocifarenu sumu.

Francuska zvijezda ugovorila je prodaju za 100 miliona dolara, što takođe uključuje njegove buduće snimke. Katalozi Boba Dylana i Paula Simona takođe se prodaju za milione, piše BBC.

Geta je jedna od najvećih zvijezda u 21. vijeku, 52-godišnjak je prodao 50 miliona ploča i prikupio više od 14 milijardi strimova, a sarađivao je s Rihannom, Brunom Marsom, Justinom Bieberom, The Black Eyed Peasom, Nicki Minaj i Siaom.

Dvostruki dobitnik Gremija, Geta oblikovao je zvuk modernog popa - pomažući mu da uvede Ameriku u evropsku plesnu muziku svojim produkcijskim radom Black Eyed Peas 'I Got A Feeling.

"Rijetko da umjetnik ne samo da definiše žanr, već ga i transformiše. David to radi više od dvije decenije. On i dalje ima izvanredan uticaj na evoluciju plesne muzike, dok inovativno razvija i sarađuje s novim zvijezdama", rekao je šef Warner Musica Max Lousada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније