Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

20. 07. 2021. 14:02   >>  14:04

OD 5. DO 7. AVGUSTA

Na Lake Fest dolaze Hladno pivo, Goblini, Bjesovi...

Nikšićki Lake Fest objavio je spisak izvođača na ovogodišnjem izdanju tog muzičkog festivala, koji će biti održan na jezeru Krupac od 5. do 7. avgusta.

Kako je najavljeno, na festivalu će nastupiti: Hladno pivo, Goblini, Eyesburn, Bjesovi, Iskaz, Mortal Kombat, Six Pack, Sunshine, Zoster, Dejan Petrović, Rudolf, Ritam Nereda, Štrajk Mozga, Parampaščad i Nikola Vranjković.

"Nakon godinu dana pauze mi smo spremni da zajedno sa vama, najboljim publikom, i prijateljskim bendovima proslavimo deset godina festivala", objavili su organizatori.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније