Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

M.M.Lj. [ Beta ]

29. 08. 2021. 12:45   >>  12:46 1

ZBOG KIŠE

Program Sea Dance-a odgođen za danas

Program festivala Si Dens (Sea Dance) na budvanskoj plaži Buljarica nastavlja se danas, ali će uz već najavljene izvođače nastupiti i muzičari koji su pred publikom trebalo da se pojave sinoć, ali su njihovi nastupi odloženi zbog lošeg vremena.

Četvrtog dana festivala ulaz do 19.00 sati biće slobodan za sve posjetioce, a nakon toga će se naplaćivati 20 eura, najavili su organizatori i dodali da će ulaznice od subote važiti i danas.

Program festivala počinje u 14 sati kada će na scenu izaći zvijezde elektrosnke scene P.S, Audistorm i Tale of Us, a od 20.00 nastupaće izvodjači poput Sajsi MC, Ognjena, Klinca, Senidah, Borisa Brejcha.

Ulaz na festival je ograničen na one posjetioce koji imaju dokaz da su primili najmanje jednu dozu vakcine protiv kovida-19, ili negativan PCR test ne stariji od 72 sata, ili pozitivan nalaz antigenskog testa koji je dobijen najmanje 14 sati ranije i najkasnije do 180 dana, ili negativan brzi antigenski test BAT, ne stariji od 48 sati.

Organizatori su obezbijedili posjetiocima brze testove po povlašćenim cijenama, u iznosu od pet eura, koji mogu da se dobiju na plaži Buljarica, ispred festivalskih kapija od 13.00 do 2.00 časa, a testiranje se plaća na licu mjesta.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније