Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

J.B.Č. [ Beta ]

02. 09. 2021. 23:35 >> 23:34

"VOYAGE"

Legendarna ABBA izdaje novi album poslije 40 godina

Legendarna švedska pop grupa ABBA predstavila je danas novi album "Voyage" poslije 40 godina kada se slavni bend raspao.

"Snimili smo novi album", rekli su Bjorn Ulveus (76) i Beni Anderson (74) predstavljajući album u Londonu gdje su izveli jednu od novih pjesama "I Still Have Faith in You".

Novi album zvanično izlazi 5. novembra.

Švedski bend bio je aktivan od 1972. do 1982. Pored Ulveusa i Andersona, bend su činili Ani-Frid Lingstad (75) i Agneta Faltskog (71).

Bend je najavio i turneju, ali virtuelnu sa hologramima članova.

Sa pjesmom "Waterloo" 1974. ABBA je pobijedila na Evroviziji, a pamte je i po hitovima poput "Dancing Queen", "SOS", "Mamma Mia", "Money, Money, Money", "Take A Chance On Me" i drugim.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније