Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

P.R. [ Beta ]

25. 01. 2022. 22:11   >>  22:16

OPROŠTAJNA TURNEJA

Elton Džon pozitivan, otkazao dva koncerta

Poznati britanski muzičar Elton Džon saopštio je danas na Instagramu da je zaražen koronavirusom i da će zbog toga otkazati dva koncerta u SAD u okviru svoje oproštajne svjetske turneje.

"Dobio sam koronavirus i zbog toga moram da odgodim dva koncerta u Dalasu, predviđena danas i sjutra", naveo je muzičar koji ima 74 godine.

Elton Džon je dodao da ima blage simptome pošto je primio tri doze vakcine protiv koronavirusa, navodeći da se nada da će u subotu moći da održi koncert predviđen u američkoj saveznoj državi Arkanzas.

Muzičar je oproštajnu turneju "Farewell Yellow Brick Road" započeo 2018. godine, planirajući više od 300 koncerata tokom tri godine širom svijeta, do pojave epidemije koronavirusa.

On je u septembru 2021. objavio novi album "The Lockdown Sessions" u saradnji sa mladim umjetnicima. Potom je u oktobru odgodio svjetsku turneju pošto je imao operaciju kuka. Na turneju se vratio u januaru.

Autor hitova kao što su "I'm Still Standing", "Your Song" i "Crocodile Rock", Elton Džon je prodao više od 300 miliona ploča širom svijeta, održao više od 3.500 koncerata, a 2019. godine je snimljen film posvećen njegovom životu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније