Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

26. 02. 2013. 09:17   >>  09:13

23 GODINE MISTERIJE

Pronađeno počivalište Fredija Merkjurija?

"Dejli mejl" izvještava da je na londonskom groblju "Kansal Grin" jedan fotograf otkrio nadgrobnu ploču sa posvetom, koja upućuje na to da je na tom mjestu sahranjen legendarni pjevač grupe "Kvin".

 

 

 

Legendarni pjevač grupe "Kvin" (Queen) koji je umro 1991. u 45. godini života od komplikacija uzrokovanih HIV-om kremiran je nakon svoje smrti, a posljednja želja Fredija Merkjurija bila je da se ne otkrije gdje je njegov pepeo.

Samo njegova bivša vjerenoca Meri Ostin, kojoj je pjevač ostavio kuću u londonskoj četvrti Kesington vrijednu 12 miliona funti, zna gdje se skriva njegovo posljednje počivalište.

 

 

 

 

Međutim,  kako piše "Dejli mjel" više ni to nije misterija, jer je jedan fotograf nedavno na londonskom groblju "Kensal Grin" otkrio nadgrobnu ploču s natpisom "U spomen na Farrokha Bulsara", što je njegovo pravo ime, jer je rođen u Zanzibaru, a njegovi su roditelji bili Iranci, sljedbenici zoroastrizma.

 

 

 

 

 

Na ploči su francuskim jezikom ispisane riječi "Uvijek ću biti uz tebe svojom ljubavlju, M", što asocira na to da je upravo po želji Meri Ostin postavljena ploča.

Postoje teorije i kako je pjevač možda sahranjen u Zanzibaru, dok je njegov partner Džim Halton 1994. rekao kako vjeruje da pjevačevi ostaci počivaju na groblju u "Garden Lodge-u".

Članovi Mekjurijeve uže porodice još se uvijek nijesu oglasili na medijske natpise te tako nijesu potvrdili, ali ni demantovali je li uistinu pronađen grob slavnog i za mnoge nikad prežaljenog pjevača.(Dejli mjel)

 




Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније