Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

05. 03. 2013. 09:15 >> 09:14

INTIMNE PJESME

Debi album najbogatije Britanke

Bivša Mis Velike Britanije i najbogatija žena u toj zemlji, Kirsti Bertareli (41), snimila debi album „Love Is”. Ona se nada da će njene autobiografske pjesme, dirnuti u srce slušaoce i da će ponoviti Adelin uspjeh.

 

 

Kirsti Bertareli ima bogatstvo vrijedno 8 milijardi eura i superjahtu od 115 miliona, ali odlučila je da se okuša i kao kantautorka. Snimila je debi album sa pjesmama o detaljima iz svog "stvarnog života".

Udata je za švajcarskog magnata Ernesta (47) i njene pjesme su inpirisane porodičnim životom sa ovim višestrukim pobjednikom prestižnih jedriličarskih trka.



 

Album nije rezultat njene pošto-poto želje da bude i slavna pjevačica. Prije 12 godina napisala je pjesmu "Black Coffee" za bend "All Saints", koja je postala hit, a njena numera "Hands High" bila je svojevremeno najslušanija dens pjesma britanskih radija.

Rođena kao Kirsti Roper u porodici grnčara u Stafordširu, u Engleskoj, Kirsti je 1989. godine bila druga pratilja na izboru za mis svijeta, a danas živi između kuća u Najtsbridžu i Ženevi, kada ne krstari po Karibima sa suprugom i troje djece.

Uprkos tome što je pripadnica kluba superbogatih, ubijeđena je da će njene intimne pjesme naći put do srca slušalaca.

Album, dijelom sniman u Nešvilu, namijenjen je mahom ljubiteljima Adelinih osjećajnih pjesama. U svoju odbranu, Kirsti kaže da ni bendovima poput "Koldpleja" dobrostojeće porijeklo nije smetalo da steknu planetarnu popularnost i nada se da će njene pjesme prevazići predrasude koje ljudi gaje prema njoj zbog bogatstva.

U nastavku se možete prisjetiti hita "Black Coffee", benda "Al Sents" (All Saints), autorke Kirsti Bertareli:

 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније