Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

06. 03. 2013. 15:02   >>  14:56

BURN

"Igi i Studžis" objavili singl

Američki rok bend "Igi i Studžis" objavio pjesmu "Burn" sa skorašnjeg albuma "Ready To Die".

 

 

To je nasljednik albuma "The Weirdness" iz 2007. i prvi od ostvarenja "Raw Power" iz 1973. na kom svira gitarista Džejms Vilijamson. On nije profesionalno svirao od sredine 70-ih, završio je studije elektrotehnike i postao potpredsjednik Odjeljenja tehnoloških standarda kompanije "Soni".

Sadašnju grupu  "Igi i Studžis"(Iggy and The Stooges) čine Igi Pop, Vilijamson, bubnjar Skot Ašeton i basista Majk Vat, koji je zamijenio Rona Ašetona, preminuloga u januaru 2009.

Vilijamson je producirao "Ready To Die" u studiju "Fantazi" u San Franciscu, a Igi Pop je dodao  svoje vokalne dionice u Majamiju.

Album će biti objavljen 30. aprila za "Fat Possum Records".

Pjesmu "Burn" možete preslušati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније