Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Jutarnji.hr ]

15. 04. 2014. 09:05 >> 09:23
12

MIŠO KOVAČ

Ne idem u Beograd ni za 100 miliona

Legenda hrvatske muzičke scene, Mate Mišo Kovač, kazao je kako ne planira koncerte u susjednoj Srbiji, kao što su to učinile neke njegove kolege koje su govorile da nikad neće zapjevati u Beogradu, poput Tereze Kesovije i Doris Dragović.

 

 

Kovač, koji je održao koncert u Spaladium Areni u Splitu, za hrvatsku Televiziju RTL komentarisao je kako, iako prodaje ulaznice brže nego druge domaće zvijezde, ne planira svoje nastupe proširiti na područje Srbije, kao što su to učinile neke njegove kolege i koleginice, poput Tereze Kesovije i Doris Dragović

"Ne idem u Beograd pjevati da mi daju ne 100 miliona, nego da mi daju sve što oni uopšte imaju, jer ja sam Dalmatinac", rekao je Mišo za RTL.

Kao i obično, Mišo se prisjetio kako je stekao svoju slavu, a za to mu nije trebala medijska mašinerija kao nekim drugim današnjim zvijezdama.

"Kako sam ja došao ovdje? Ja sam pitao – je li neko napunio ovo? Oni su meni odgovorili 'nikad niko'. Ja kažem – radite je, i evo ga", rekao je Kovač.

Miša je za njegov rođendan transparentima pozdravila splitska Torcida. Imao je i poruku za njih.

"Ja tražim od te Torcide nešto što niko od njih ne uspijeva, a to je da se ne tuče sa BBB (navijači Dinama). Jer oni su u Zagrebu i imaju pravo navijati za svoj klub", istakao je Kovač.

 

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније