Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

08. 03. 2013. 14:52 >> 14:51

APRIL

Psi najavio novi hit

Južnokorejski pjevač Psi, koji se probio na pop sceni planetarnim hitom 'Gangnam Style', najavio izlazak novog hita u aprilu i veliki koncert u Seulu, u direktnom prenosu na internetu.


Psi je na Jutjubu  objavio promotivni video snimak s titlovima na kineskom, tajvanskom, španskom, francuskom i portugalskom.

"Moja nova pjesma izlazi u svijetu 13. aprila 2013. Prirediću koncert u Koreji, na stadionu "Seoul World Cup", a možete ga gledati direktno na Jujtjubu", rekao je Psi. Ulaznice za koncert 'Happening' počeće da se prodaju 11. marta.

Spot 'Gangnam Style' 35-godišnjeg repera, čije je pravo ime Park Jae-sang, obišao je svijet.

Postavljen je na internet 15. maja prošle godine, a u trenutku postavljanja ove vijesti imao je 1,395,293,746 posjeta.

U nastavku možete pogledati kako Psi najavljuje singl i koncert:




Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније