Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 03. 2013. 11:33 >> 11:25

NASLOVNA NUMERA

VIDEO: Novi spot Maraje Keri

U Cineplexx-u se prikazuje "Oz - Veliki i moćni 3D", a objavljen je i spot za naslovnu temu, pjesmu "Almost Home" koju pjeva Maraja Keri.

Fantazija " Oz -veliki i moćni 3D" je akciona Diznijeva avnatura koju je režirao Sem Raimi. U filmu, između ostalih, igraju Džejms Franko, Mila Kunis, Rejčel Vajz i Mišel Vilijams . 

Volt Diznijeva fantastična avantura „Oz veliki i moćni”, govori o porijeklu L. Frenk Baumovog dobro poznatog lika Čarobnjaka iz Oza. 

Kad Oskar Digs (Džejms Franko), sitni cirkuski mađioničar sumnjivog morala, bude bačen iz prašnjavog Kanzasa u živopisnu zemlju Oz, misliće da je dobio premiju — slava i bogatstvo su mu na dohvat ruke — sve dok ne upozna tri vještice, Teodoru (Mila Kunis), Evanoru (Rejčel Vajs) i Glindu (Mišel Vilijams), koje nisu ubijeđene da je on taj veliki čarobnjak koga su svi očekivali. Kada nevoljno bude uvučen u probleme koji muče zemlju Oz i njene stanovnike, Oskar će morati da otkrije ko je dobar, a ko zao prije nego što bude prekasno. Uz pomoć magičnih vještina, iluzije i promućurnosti, pa čak i malo čarobnjaštva, Oskar će se pretvoriti, ne samo u velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza, već i u bolju osobu.

Za naslovnu temu, pjesmu "Almost Home" čiju produkciju potpisuje "Stargejt", bila je zadužena Maraja Keri, a pjesma je dobila i spot koji možete pogledati u nastavku: 


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније