Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

15. 05. 2014. 09:14 >> 09:16
2

KONČITA VURST

Kao djevojka se lickam, kao dečko sam lijen

Kad se obučem kao djevojka, stalno se lickam, idem u ženski toalet i pozajmljujem sjajeve za usne od drugih djevojaka. Kao dečko sam lijen i nemaran poput većine frajera, ispričao je Tomas.

Končita Vurst, odnosno Tomas Nojvirt, izjavio je kako nije mogao da živi u laži i da je zbog toga roditeljima priznao da je homoseksualac.

"Uoči 18. rođendana roditeljima sam rekao da volim muškarce. Preživio sam sve osude jer imam čelične živce i tvrdu kožu", izjavila je Končita.

Austrijanac koji nastupa u ženskoj odjeći i sa gustom bradom, izjavio je da nikad ne bi uspio bez podrške svojih roditelja. Njegova majka Helga ispričala je kako su je vrijeđali zbog seksualne orijentacije njenog sina. Sve je, kaže, podnosila zbog sreće svog sina.

Končita je priznala kako je prije tri godine izgledala kao dečko iz komšiluka. Imao je dečačku frizuru i pjevao u bendu. Kosu i bradu pustio je krajem 2011. godine.

"Kad se obučem kao djevojka, stalno se lickam, idem u  ženski toalet i pozajmljujem sjajeve za usne od drugih djevojaka. Kao dečko sam lijen i nemaran poput većine frajera", ispričao je Tomas, koji je već u vrtiću počeo da oblači maminu garderobu i da se ponaša kao djevojčica.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније