Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

28. 07. 2014. 07:56 >> 07:57
1

UZ "POBJEDU"

Who See - danas izlazi novi album

Kotorski hip-hop sastav Who See sa videom “Nemam ti kad” je treću sedmicu zaredom prvi na MTV top listi najboljih spotova regiona. Zadržavanje čelne pozicije na top listi “Domaćica” je najbolja preporuka za današnji izlazak dugoočekivanog trećeg albuma koji nosi naziv po uvodniom singlu “Nemam ti kad”.

Album će sadržati 15 pjesama i biće besplatno dijeljen uz primjerak dnevnog lista Pobjeda.

“Kad smo počinjali raditi rep prije 15 godina, sve je krenulo iz zabave i igre, ne znajući da će cijela priča da se nastavi do današnjeg dana. Kao i tada, i danas sve to smatramo igrom i ne prestajemo da eksperimentisemo i da tražimo taj naš zvuk. Ipak, može se čuti da je ovaj album i produkcijski, a i sa tekstovima i temama ozbiljniji od predhodna dva, jer ti nemamo kad ko nekad”, kazao je povodom izlaska novog albuma jedan od članova kotorskog dvojca, Noyz.

Produkciju novog materijala su radili Seagal Prime, drugi član grupe Dedduh, The outvaderz i Baby Dooks, a od gostiju tu su Maat Baandy, Random, Kendi, Kid Radja, DJ Raid, te njujorška rep legenda Sean Price.

Sean Price ima svoju dionicu u pjesmi "Nemam ti kad" koja je za potrebe video spota skraćena, a koju sada možete čuti u integralnoj verziji.

On je jedan od najboljih MC-a na planeti, član legendarnog rep sastava Heltah Skeltah, takođe član super grupa Boot Camp Clik i Random Axe.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније