Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 03. 2013. 14:10 >> 14:00

IZ HIP HOPA U REGE

VIDEO: Prikazan film o transformaciji Snup Doga

Premijera filma "Reincarnated" Snup Doga prikazana je na „South by Southwest“ festivalu u Sjedinjenim Američkim Državama. Film govori o "ličnoj i muzičkoj transformaciji" Snup Doga u Snop Liona.

Film prikazuje kako američki reper doživljava reinkarnaciju u muzičkom i filozofskom smislu tokom boravka na Jamajci, gdje je i odlučio da se ubuduće predstavlja kao Snup Lion.

„Nijesam tek tako odlučio da odem na Jamajku. Duh rege muzike i rastafari su me tamo pozvali. Došao sam da napravim novi album, snimim film i otkrijem pravog sebe. Zato, kada spoznaš koji ti je životni put, treba da ga se držiš i da budeš najbolji u onome što radiš“, izjavio je Snup Lion.

Američki muzičar objaviće i istoimeni album 23. aprila na kome će biti isključivo rege zvuk. Snup Lion će svoje nove numere imati prilike da uživo promoviše na Egzit festivalu u Novom Sadu.

(Popboks)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније