Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

18. 03. 2013. 15:34 >> 15:24

NAJAVA ALBUMA

VIDEO:Različite reakcije na novu pjesmu Bijonse

Bijonse se vratila na muzičku scenu s novom pjesmom, koja najavljuje njen peti studijski album pod nazivom ,,Mrs. Carter".

Iako se posljednjih sedmica šuškalo o tome kako će novi album slavne pjevačice najaviti njen duet sa Lady Gagom i reperkom Azaliom Benks, čini se kako je to sve bio samo dobar marketinški trik.

Pjesma se zove ,,Bow Down/I Been on", a produkciju potpisuje Hit Boj, koji stoji i iza hita ,,N****s in Paris", Bijonsinog supruga Jay Zija.

Objavljena juče, odmah je izazvala podijeljene reakcije među fanovima. Dok neki smatraju kako je ovo veliki povratak bijonse, ostali žale za starim pjesmama. Stihovi poput "Don't get it twisted, get it twisted, this my shit, bow down bitches", nimalo ne priliče pjevačici, smatra veliki broj fanova.

Album bi trebalo da se nađe u prodaji 11. aprila.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније