Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 08. 2014. 14:43 >> 14:42

KONCERT NA VELIKOM PLATNU

"One Direction" u Cineplexx-u

Poznati pop bend "One Direction" na veliko platna nam donosi epski koncert sa njihove svjetske turneje „Where we are“. Pridružite se Najlu, Zejnu, Lijamu, Hariju i Luju na njihovom prvom bioskopskom koncertu u bioskopu Cineplexx Delta City 11. i 12. oktobra.

 "One Direction" su prvi put viđeni u britanskom rijalitiju „X faktor“ 2010. u kojem su se pjevači predstavili posebno. Na prijedlog žirija, Lijam Pejn, Najl Horan, Zejn Malik, Hari Stajls i Luj Tomlinson  formirali su grupu, koja je takmičenje završila na trećem mjestu. Po okončanju "X faktora", grupa je potpisala ugovor sa Sajmonom Kavelom, koji je trenutno njihov menadžer.

Posjetioci bioskopa "Cineplexx" uživaće u najvećim hitovima grupe" One Direction" i imati priliku da ekskluzivno pogledaju intervju sa članovima benda, snimljen u Milanu na njihovom koncertu na stadionu San Siro, u visokoj rezoluciji i 5:1 zvukom.

 Bioskop "Cineplexx Delta City" biće jedan od 10 hiljada bioskopa širom svijeta koji će se tog  vikenda pretvoriti u koncertnu arenu, gdje će fanovi moći da uživaju i podijele 1D iskustvo kao nikada do sada.

Koncertni film „One direction –Where we are“ biće prikazan 11. i 12. oktobra u 19h. Ulaznice su već u prodaji na blagajni bioskopa, po cijeni od 5,5€.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније