Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

22. 03. 2013. 12:43 >> 12:44

LONDON

MONSTA - Novo ime na muzičkoj sceni

Londonski trio "MONSTA", kako saznaje Radio Crne Gore, progresivnim zvukom i odbijanjem da budu isključivi dio ijedne žanrovske klasifikacije, saopštio da pripadaju elektronskoj dens muzičkoj (EDM) sceni.

Istina je da se poigravaju prepoznatljivim formatom dens muzike, s upečatljivim bas linijama i drambit elementima. 

Njihovu muziku čuo je Skrilek (Skrillex, Sonny John Moore aliass Skrillex, američki elektronski muzičar i kantautor), te uz Nera uradio,  remiks verziju  singla „Holdin' On“, koji je grupi  MONSTA otvorio vrata brojnih radio  stanica i postavio ih na visoke pozicije radijskih top lista.

Svoj specifičan zvuk MONSTA predstavljaju i u novom singlu - „Messiah“, euforičnoj pjesmi koja kombinuje ono najbolje od elektronike, densa, soula, ali i gospela, za čiju produkciju su zaslužni sami članovi benda, Roki i Rufio.

Nada Vučinić, Radio Crne Gore

Pjesmu  „Messiah“ možete preslušati u nastavku:

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније